|
|
Mancare din Porc, Vita, Vitel, Miel, Oaie - Retete cu carne de Miel si Oaie
|
|
Salata Algeriana cu Chiftelute de Miel
|
Timp
50 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Pune grauntele pentru cuscus intr-un castron, stropeste-le cu apa rece si scurge-o imediat. Lasa grauntele astfel timp de 15 minute, amestecand in ele din cand in cand, cu . . .
Detalii
|
|
|
Frigarui din Carne de Miel
|
Timp
50 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Pranz
|
|
-Paprica contine de 2-3 ori mai multa vitamina C decat citricele. -Ceapa are un efect de eliminare a substantelor de balast.
1. . . .
Detalii
|
|
|
Sufleu de Miel cu cartofi
|
Timp
100 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
- Varietate mediteraneana: carnea de miel, salvia si condimentele de Provence creaza un gust deosebit. Daca se inlocuieste jumatate din cantitatea de smantana cu . . .
Detalii
|
|
|
Carne de Miel cu Cartofi si Spanac la cuptor
|
Timp
90 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
- Spanacul contine mult fier si acid folic, ce ajuta la formarea sangelui si vaselor sanguine.
1. Se dezgheata spanacul si se preseaza bine. Se curata ceapa si usturoiul, apoi se . . .
Detalii
|
|
|
Stufat de Miel
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se taie carnea de miel în bucăţi potrivite care se prăjesc cu o lingură de grăsime. Se adaugă un praf de . . .
Detalii
|
|
|
Miel cu Spanac
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Se prăjesc în untură bucăţile de carne cu o ceapă tăiată mărunt şi se adaugă un praf de . . .
Detalii
|
|
|
Miel cu Macris
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Se prăjesc în untură bucăţile de carne cu o ceapă tăiată mărunt şi se adaugă un praf de . . .
Detalii
|
|
|
Anghemaht de Miel
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se fierb bucăţile de miel la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rântaş alb dintr-o lingură de unt cu o . . .
Detalii
|
|
|
Ciulama de Miel
|
Timp
90 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se taie carnea în bucăţele potrivite. Se pune la fiert cu un litru de apă rece şi sare. Carnea trebuie să fie acoperită cu apă. Când . . .
Detalii
|
|
|
Miel cu Ciuperci
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se prăjesc în aceeaşi cratiţă, cu o lingură de unt sau de untură, bucăţile de carne, o ceapă . . .
Detalii
|
|
|
Friptura de Miel
|
Timp
90 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Se spală carnea de miel, se presare sare şi se lasă să stea o jumătate de ora. Se aşează într-o . . .
Detalii
|
|
|
Miel Pane
|
Timp
45 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se spală bucata de miel, se taie în bucăţi late de 2 — 3 degete. Se sărează şi se ţin 20 de minute. . . .
Detalii
|
|
|
Miel la Gratar
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. De la un miel gras se aleg pulpele şi capul pieptului, adică 1 bucata dintre umărul din faţă până la . . .
Detalii
|
|
|
Pulpa de Berbec la Tava
|
Timp
150 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se alege totdeauna carne de berbec tânăr şi care nu miroase. Totuşi, carnea de berbec nu se întrebuinţează . . .
Detalii
|
|
|
Cotlete de Berbec la Tigaie
|
Timp
90 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se taie cotletele de grosimea degetului. Se curăţă de grăsime şi de pieliţa din lungul osului. Se bat mai ales . . .
Detalii
|
|
|
Cotlete de Berbec la Gratar
|
Timp
90 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se taie cotletele de grosimea degetului. Se curăţă de grăsime şi de pieliţa din lungul osului. Detalii
|
|
|
Frigarui de Ficat
|
Timp
50 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Miel si Oaie |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de circa 3 cm. Se adauga putin piper. Se infierbanta . . .
Detalii
|
|
| |
|
|