|
|
Mancare din Vanat - Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
|
|
Vrabioare in Crusta condimentata
|
Timp
80 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Pranz
|
|
Dintre proteinele animale, organismul uman le valorifica cel mai bine pe cele din carne de vita.
1. Se preincalzeste cuptorul la . . .
Detalii
|
|
|
Prepelite la Frigare
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Se jumulesc cu putin inainte de a fi pregatite. Se scot . . .
Detalii
|
|
|
Prepelite la Tava
|
Timp
70 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Se jumulesc cu putin inainte de a fi pregatite. Se scot . . .
Detalii
|
|
|
Pilaf de Prepelite
|
Timp
45 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1.Se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se infierbanta o lingura de unt intr-o cratita, se pun prepelitele si se . . .
Detalii
|
|
|
Potarnichi la Frigare
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost impuscate, dar nu mai mult, intr-un loc racoros si bine . . .
Detalii
|
|
|
Potarnichi cu Smantana
|
Timp
30 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin unt si ceapa taiata felii. Se intorc pe amandoua partile si se tin pana incep sa se rumeneasca. . . .
Detalii
|
|
|
Sitarli la Frigare
|
Timp
45 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat . . .
Detalii
|
|
|
Sitari la Tava
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat . . .
Detalii
|
|
|
Sitari Umpluti
|
Timp
45 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat . . .
Detalii
|
|
|
Intestine de Sitari
|
Timp
45 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau de vitel. Se taie marunt cateva ciuperci si frunze de . . .
Detalii
|
|
|
Friptura de Fazan
|
Timp
70 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, inainte de a fi pregatit. . . .
Detalii
|
|
|
Friptura de Rata Salbatica
|
Timp
80 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o marinata din otet, foi de dafin, ceapa, piper si sare. Se fierbe si, . . .
Detalii
|
|
|
Ostropel de Rata Salbatica
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.) |
|
Meniu
Cina
|
|
1. Se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu putina untura. Daca rata este grasa, se pune fara untura in . . .
Detalii
|
|
| |
|
|