|
|
Placinte si Aluaturi - Aluaturi
|
|
Aluat de Pizza
|
Timp
60 min
|
|
Categorie Aluaturi |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Drojdia de bere se freaca cu zahar, peste care se adauga 3-4 linguri de apa calda si o lingura de faina, se lasa un sfert de ora. Acest continut de drojdie . . .
Detalii
|
|
|
Aluat de Pizza 8 Minute la Tigaie
|
Timp
30 min
|
|
Categorie Aluaturi |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Amestecam drojdia cu zaharul si frecam un pic pana se lichefiaza. Turnam peste ea 50 ml apa fierbinte (nu fiarta) si o lingurita de faina; Detalii
|
|
|
Aluat Dospit
|
Timp
95 min
|
|
Categorie Aluaturi |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Din faina, drojdie, apa, sare si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. Detalii
|
|
|
Blat De Pizza
|
Timp
45 min
|
|
Categorie Aluaturi |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Amestecati intr-un castron drojdia cu o lingura de faina, trei linguri de apa calda si putin zahar pana obtineti o pasta omogena. . . .
Detalii
|
|
|
Aluat Crocant De Pizza
|
Timp
45 min
|
|
Categorie Aluaturi |
|
Meniu
Mic Dejun
|
|
1. Drojdia se dizolva in apa si se lasa sa creasca 10 minute. 2. Faina alba si cea de porumb se amesteca impreuna cu . . .
Detalii
|
|
|
Aluat de Taitei
|
Timp
20 min
|
|
Categorie Aluaturi |
|
Meniu
Pranz
|
|
1. Se cerne făina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se sparg ouăle adăugând şi două coji cu apă . . .
Detalii
|
|
|
Aluat Frantuzesc
|
Timp
90 min
|
|
Categorie Aluaturi |
|
Meniu
Deserturi
|
|
Conditiile necesare pentru obtinerea unui aluat frantuzesc reusit sunt: - Faina sa fie de calitate buna, bine cernuta . . .
Detalii
|
|
| |
|
|