retete culinare

Strudel cu Mazare

Strudel cu Mazare


Meniu:
pranz

Timp preparare: 40 minute

Ingrediente:

200 gr mazare fiarta (conserva)
2 oua
1 pahar smantana
3-4 linguri faina alba
foi de placinta
parmezan ras
susan
sare, piper


Mod preparare:


 1. Intr-o tigaie cu putin ulei se frige mazarea.

 2. Separat, se amesteca ouale, smantana, piperul, sarea si se adauga treptat faina, pana se obtine o masa cremoasa.
 3. Se scoate de pe foc mazarea, peste care se adauga masa cremoasa.

 4. Se pregatesc foile de aluat, decongelate in prealabil. Compozitia de mazare se intinde pe suprafata foilor de aluat, se intorc marginile laterale peste amestec apoi se ruleaza strans pana la capat, obtinand un rulou.
 5. Peste rulou se presara parmezan ras, dupa gust.

Pentru un plus de aroma si gust se presara susan.

Se da in cuptorul preincalzit, la temperatura de 220 gC, pentru 20-30 min.

Pofta buna!

2013-01-15  

CAUTA RETETE
TRAGE CU OCHIUL

Placinte si Aluaturi - Placinte cu Legume

Placinta cu Ciuperci
Placinta cu Ciuperci
Timp
55 min
Categorie
Placinte cu Legume
Meniu
Mic Dejun


Ciupercile sunt bogate in vitaminele B1 si B2, dar in special in vitamina D.

 1. Se toarna faina intr-un vas si se amesteca impreuna cu oul, 2 . . . Detalii

Placinta de Legume
Placinta de Legume
Timp
60 min
Categorie
Placinte cu Legume
Meniu
Mic Dejun

   
  1. Se paseaza bine branza slaba. Se cerne fana intr-un vas si se adauga branza, untul taiat in bucatele si sarea.
  2. Se amesteca cu mixerul cu paletele pentru . . . Detalii

Strudel cu Mazare
Strudel cu Mazare
Timp
40 min
Categorie
Placinte cu Legume
Meniu
Pranz


 1. Intr-o tigaie cu putin ulei se frige mazarea.

 2. Separat, se amesteca ouale, smantana, . . . Detalii