retete culinare

Supa de arpacas cu Naut (pentru copii)

Supa de arpacas cu Naut (pentru copii)

Meniu: cina

Timp preparare: 85 minute

Ingrediente:

50 g arpacas
50 g naut
1 morcov
1 telina
1 ceapa mica
1 foaie de dafin
1 lingurita patrunjel tocat
1 lingurita ulei de masline extravirgin
sare

Mod preparare:


1. Se lasa la inmuiat nautul peste noapte.
2. Se clateste si se fierbe sub capac timp de 45 minute, impreuna cu foaia de dafina, telina, morcovul si ceapa tocata marunt.
3. Se fierbe arpacasul timp de 30 min in multa apa cu putina sare si se scurge. Cand nautul este fiert, se adauga arpacasul, uleiul de masline si patrunjelul tocat si se amesteca compozitia obtinuta.

Alternativa:
Supa de arpacas poate fi gatita cu dovleac si fasole rosie.

Pofta buna celor mici!

2013-03-14

CAUTA RETETE
TRAGE CU OCHIUL
RETELE DE SOCIALIZARE